[Polska]Kie?basa krakowska sucha
Kie?basa krakowska sucha to polskie tradycje, smak i receptury, które stanowi? wizytówk? Firmy JANO. Oryginalny, staropolski smak powoduje ?e wyprodukowana z wyselekcjonowanych mi??ni szynki z dodatkiem naturalnych przypraw krakowska sucha prezentuje najwy?szy poziom jako?ci. To g?ównie dzi?ki jej wybitnym walorom zostali?my uhonorowani wyró?nieniem TERAZ POLSKA . Nasz? ambicj? jest by dalej pozosta?a najlepsz? kie?bas? w Polsce.
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Zabrze |
Marka: | Jano |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Jakość / Bezpieczeństwo, Certyfikat: | HACCP , ISO 9001:2000, |
Kategoria: Artyku?y spo?ywcze -> Mi?so i drób, wyroby -> W?dliny i wyroby
JANO Zak?ad Przetwórstwa Mi?snego
|
Ulica: | Pyskowicka 16/18 |
Miasto: | Zabrze |
Kod pocztowy: | 41-807 |
Region: | śląskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 32 3733100 |
Faks: | +48 32 3733131 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Aleksandra Widzyk |
Telefon stacjonarny: | +48 32 3733110 |
|